Protocol de colaborare pre-electorală, între PRM şi PSD

370

protocol PSD PRM[1]În ultima perioadă tot mai multe filiale judeţene ale Partidului România Mare şi cele din Partidul Social Democrat au încheiat protocoale de colaborare pre-electorale.

După cele încheiate la Bucureşti şi Argeş, la sfârşitul săptămânii trecute, şi la Călăraşi s-a derulat un astfel de eveniment, încheiat cu semnarea unui astfel de document ce prevede o colaborare la nivelul judeţului. Şi la Gorj urmează să se semneze un astfel de protocol, fapt confirmat de către prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete. “La nivelul judeţului Gorj urmează să se poarte discuţii, iar dacă cele două forţe politice de stânga, PRM şi PSD, consideră că este necesar să colaboreze pentru a scăpa România, implicit Gorjul, de «ghilotina» portocalie ce se îndreaptă înfiorător asupra românilor, atunci sigur va fi semnat şi la Gorj acest protocol. S-ar putea să-l aibă, din nou, gorjenii, oaspete pe liderul nostru Corneliu Vadim Tudor, iar cu această ocazie să participe şi la semnarea unui astfel de protocol”, a menţionat liderul PRM Gorj.

Fugaru, anti protocol

Întrebat cum comentează opinia diferită a lui Ion Fugaru, demis din fruntea PRM Gorj pentru abateri repetate de la disciplina de partid, care este cunoscut drept susţinător al PD-L, în ce priveşte protocolul cu PSD, Bucălăete a declarat: “democraţia internă de partid îţi dă posibilitatea să ai şi o altă opinie, dar în cadrul partidului, iar majoritatea hotărăşte decizia politică. Suntem partid de stânga, partidul celor mulţi, iar perioada de opoziţie a curăţit PSD-ul de oportunişti şi fripturişti. Dacă îi căutaţi, sigur îi veţi găsi în ograda PD-L şi la satelitul acestuia, UNPR, susţinuţi de UDMR. La cât rău au făcut actualii guvernanţi românilor nu avem cum sa stăm cu ei la aceeaşi masă. Cine merge pe un alt interes decât al celor sărăciţi şi batjocoriţi de actuala putere, este liber să-şi continue proiectul propus, dar nu alături de PRM şi de liderul nostru Corneliu Vadim Tudor”.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here