Protocoalele distrugătorilor României

368

bunila (1)În urmă cu peste 200 de ani, la Basel, în Elveţia, înţelepţii Sionului încheiau 13 protocoale în legătură cu viitorul omenirii. Cele 13 protocoale, intitulate „Protocoalelel înţelepţilor Sionului”, au văzut lumina tiparului datorită unui evreu român stabilit în Rusia, Sergiu Nilius, care le-a dat publicităţii cam în vremea campaniei lui Napoleon în Rusia, însă apărute în conştiinţa publică 10 ani mai târziu.

Tot ceea ce este scris în acele protocoale, inclusiv ascensiunea puterii americane asupra Europei, America reprezentând cea mai dezvoltată comunitate evreiască din lume, se întâmplă punct cu punct în Europa Unită. Acei oameni au prevăzut bulversarea sistemelor de învăţământ din toate ţările lumii, care a dirijat exodul creerelor către lumea civilizată, supremaţia dolarului în raport cu toate monedele lumii, apariţia şi dispariţia primului şi al celui de-al doilea dolar greu. Vă întrebaţi care este cel de-al doilea dolar greu? Este, evident, moneda euro, o monedă destinată afacerilorpentru aproximativ 600 de milioane de consumatori, creată pentru a estompa expansiune amonedelor chinezeşti şi japoneze.

Dacă luăm în calcul faptul că Imperiul Coroanei Engleze este încă în funcţiune, euro ar putea deveni moneda utilizată de peste două miliarde de consumatori. Din nefericire, această monedă nu este acoperită nici în producţie şi nici în servicii, iar răsturnarea puterii ei este imprevizibilă. Există indicii că marile imperii financiare care au provocat şi dirijat actuala criză financiară pregătesc o nouă criză, sinucigaşă pentru omenire, criza alimentară. Se ştie că în momentele de sărăcie maximă se acumulează marile averi şi se certifică hoţia care le-a produs.

În România, în vreme ce populaţia sărăceşte vertiginos, forţele politice stabilesc protocoalele de colaborare pe termen lung şi scot la iveală faptul că actualii lideri nu îndeplinesc nici măcar calitatea de marionetă, întrucât sunt nişte oameni slabi, care pentru că nu se fac răspunzători pentru relele pe care le comit, îşi permit să manipuleze populaţia cu mijloace ieftine. Zilele trecute s-a încheiat ultimul protocol, cel al cualiţiei de guvernare, protocol în care Marko Bela s-a spălat pe mâini de toată mizeria pe care a susţinut-o, pendulând de la stânga la dreapta, fără a parafa însă ultima gogoriţă a protocolului dintre un partid cu carieră electorală, o mână de non aleşi, reprezentată de grupul minorităţilor naţionale, un partid artefact format printr-un cumul de trădări a încrederii populare (mă refer la UNPR) şi o formaţiune etnică mult mai mică decât cea a romilor, care ar fi fost îndreptăţită să vină la guvernare, dacă ar fi fost bine organizată.

Acest lucru certifică faptul că etnia ţigănească are mai multă morală decât trubadurii şmecheri din maghiarime. Acest protocol al dezastrului naţiunii române nu prevede nimic în afară de cârdăşia la furt din buzunarul fiecărui român în parte. Este inutil să mai spunem că mâine-poimâine fiecarte dintre noi vom tânji până şi după berică în zilele de vară pentur că buzunarele, stafidite de impozite şi taxe, se vor evapora până la dispariţie.

Cineva spunea că urmează distrugerea definitivă a puterii banului. Acest fenomen s-a declanşat.

Constantin Bunilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here