Proteste pentru o lege vitală! Minerii și energeticienii CEO ies din nou în stradă

2745
Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia, a chemat astăzi, la o nouă serie de proteste pentru aplicarea unei legi vitale pentru mineri și energeticieni.
”Astăzi, 26 mai 2022, între orele 16:00 și 18:00 vom picheta Prefectura județului Gorj, unde vom protesta pentru respectarea și pentru aplicarea în totalitate a legii 197/2021!
Cerem Guvernului României să oprească imediat ABUZUL prin care refuză să recunoască și să aplice în totalitate această lege, o lege clară și constituțională care aduce normalitatea în C.E.Oltenia!
Vă așteptăm să veniți câți mai mulți colegi alături de noi și împreună să le cerem guvernanților să aplice în totalitate legea 197, o lege care ne recunoaște condițiile de muncă în care ne-am desfășurat activitățile!
Prin aplicarea în totalitate a legii 197, cei îmbătrâniți și îmbolnăviți se vor putea pensiona, iar cei care doresc să aibă un loc de muncă în această companie, se vor putea angaja, asta însemnând NORMALITATE!
Nu trebuie să mai acceptăm să ne mai moară colegi din timpul activității, după 35-40 de ani de muncă, neavând condiții de pensionare pentru că guvernanții nu vor să respecte legea, în timp ce tinerii din întreaga zonă a Olteniei care doresc să vină să muncească în această activitate, nu sunt angajați!
Vă salut și vă doresc tuturor numai bine!
Ne vedem la PROTEST”, a scris acesta pe pagia de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here