Proteste la CEO, din 16 august! „Oamenii sunt amenințați în fel și chip!”

5082

Noi proteste vor avea loc la sediul Complexului Energetic Oltenia din Târgu Jiu, începând cu data de 16 august. Acțiunile sociale vor avea loc pentru că administrația companiei nu a răspuns cererilor Sindicatului Solidaritatea 2013, de a desființa departamentul de inspectori sociali.

Liderul organizației, Nicu Bunoaica, a declarat că angajații au primit deja amenințări: „Oamenii sunt amenințați în fel și chip… că nu vor mai lucra sâmbete și duminici și nici că vor mai putea să-și ia recuperările așa cum își doresc, dacă participă la protestul din 16 august. Din păcate, aceste amenințări vin din partea unor lideri de sindicat”.

„Cer bani pentru angajări!”

Nicu Bunoaica vorbește și de o altă problemă  extrem de gravă: „Anumiți lideri de sindicat cer bani de la cei care vor să se angajeze în producție, la CEO. Sunt sunat de oameni foarte supărați și disperați pentru că nu au banii ceruți de lideri. Toate acestea se întâmplă angajaților de la Minprest, tineri care fac pe lăcătușii mecanici în carierele CEO dar sunt plătiți cu salarii de mizerie la Minprest. Le-am spus să facă plângeri la poliție dar se tem că așa, își vor pierde și amărâtul loc de muncă de la Minprest. Li se cer sume între 3 și 4 mii de euro!”, a declarat liderul.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here