Prostia guvernului! ”Lucrurile care merg bine trebuie distruse…”

1413
Este vorba de nepăsare și chiar prostie din partea actualului guvern. Executivul îngenunchează Salvamont, niște oameni care, zilnic, văd moartea cu ochii – prin așa numitele măsuri fiscale, care aduc o și mai mare povară pentru salvatorii montani, care încearcă să vină în ajutorul celor aflați în dificultate majoră, cu resurse infime și eforturi uriașe!
Iată postarea Salvamont Brașov:
”Salvamont, o stare de spirit și o realitate tristă!
Putem face orice și oricât, putem salva oricâte vieți, cu oameni puțini, cu eforturi peste limita normalului, în regim de urgenta și în condiții grele de munca, in anumite momente, nimic nu mai contează atunci când și lucrurile care merg trebuie distruse…
❌Salvatorii montani nu au o meserie periculoasă, ei doar se plimbă pe munte și petrec timp în natură!
❌ Salvatorii montani nu au nevoie de consiliere psihologică, nu merită sporuri și nici să iasă mai repede la pensie deoarece nu au contact cu situații și imagini care îi pot afecta emoțional și nici nu există uzură fizică și psihică în urma activității pe care o desfășoară zi de zi!
❌ Serviciile salvamont trebuie să reducă numărul de salvatori montani pentru a îndeplini condițiile legale și a reduce deficitul bugetar!
👉 Indiferent de ce va decide legiuitorul, salvatorii montani vor continua să își desfășoare activitatea cu profesionalism 24 de ore din 24!
👉 O să continuăm să ne pregătim și să intervenim cu profesionalism, în cel mai scurt timp, pentru a vă salva indiferent de cât de periculoase vor fi acțiunile de salvare!
👉 Chiar dacă avem un deficit enorm de personal, o să răspundem POZITIV în continuare la toate cazurile la care suntem solicitați să intervenim!”

1 COMENTARIU

  1. Păi ce, guvernul asta al adunatilor din Copăceni a făcut ceva bun? Duce oamenii cu vorba, crează așteptări, speranțe, prin minciuni frumos ambalate. În fiecare seară trompetele tv- iste ciutacu, gâdea, radu t, corpos, acompaniați de ciuvică, chireac, badea bagă la șopârlici de te miri cum un om normal poate sa se prostitueze moral în asemenea hal. Dragnea era mic copil in ale dezinformări in raport cu acest nebarbierit de ciolacu. Acest guvern psd isto -pnl isto al baronilor și grofilor nu au nicio treabă cu țara, ei sunt sensibili la bani, nu lei, ci euro, la terenuri, case , tablori,ceasuri scumpe și plimbări în țări exotice. Toate,dar absolut toate declarațiile lor de avere conțin cate 10 – 15 terenuri, 7-8 case, 15-20 de conturi în euro, tablouri, ceasuri, astea doar ce au in țară, căci afară mai au încă pe atât. Apar pe sticlă și fac pe milogii, că ei muncesc pentru popor.La alegeri trebuie ca poporul să facă curățenie , această adunătură trebuie trimisă la lada de gunoi a istoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here