Prosoape flaușate pentru angajații CEO. Șase firme „s-au bătut” pentru contract!

1380

Șase firme au depus oferte pentru a pune mâna pe contractul de peste 100.000 de lei privind furnizarea de prosoape flaușate pentru minerii și energeticienii Complexului Energetic Oltenia.
Contractul a fost semnat pe data de 30 iulie cu o firmă din Bihor. Este vorba de SC Gecor SRL, din satul Livada de Bihor, comuna Nojorid. Firma a fost înființată în anul 2009 și are ca obiect de activitate „comerțul cu ridicata al produselor textile”. Societatea are 18 angajați, anul trecut obținând un profit de circa 600.000 de lei.
Potrivit caietului de sarcini, societatea din Crișana va trebui să furnizeze 23.214 bucăți de prosoape flaușate. Produsele sunt oferite gratuit, prin contractul colectiv de muncă, pentru asigurarea igienei angajaților din carierele miniere și sucursalele energetice ale Complexului Energetic Oltenia.
Produsele urmează să fie livrate în cel mult 90 de zile de la semnarea contractului. Prosoapele au o dimensiune de 90 x 50 cm, sunt din bumbac, au ambele fețe flaușate și o capacitate mare de absorbție. Firma din Bihor a câștigat contractul pentru suma de 115.141 lei fără TVA.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here