Prorectorul Ghimişi: „Admiterea din acest an a fost mai bună decât cea de anul trecut”

309

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu a finalizat sesiunea de admitere de toamnă. În total au fost scoase la concurs 617 locuri, cu tot cu cele de la master, pe acestea înscriindu-se 237 de tineri. Totuşi, conducerea universităţii spune că admiterea din acest an a fost mai bună decât cea de anul trecut.

La Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu au început pregătirile pentru deschiderea unui nou an universitar. Săptămâna trecută s-a încheiat şi sesiunea de admitere din toamnă, pentru care au fost disponibile 332 de locuri la studiile de licenţă – la zi, 70 de locuri la ID şi 215 locuri la Master. După finalizarea perioadei de înscriere s-au contabilizat 237 de dosare depuse, în total, 53 fiind la Master. „Anul acesta sunt mai puţine locuri neocupate, spre deosebire de anii trecuţi. În concluzie, admiterea din acest an este mai bună decât cea de anul trecut”, a confirmat Ştefan Ghimişi, prorectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
În această perioadă se face confirmarea locurilor, datele finale ale admiterii urmând a fi centralizate până la sfârşitul săptămânii. Reamintim faptul că, în această vară, Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu a organizat admiterea pe bază de dosar, fiind scoase la concurs 1.332 de locuri, dintre care 879 cu taxă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here