Proiectul “Construieşte-ţi o carieră de succes!” a ajuns la final

340

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti în parteneriat cu Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat, din luna mai 2014, proiectul “Construieşte-ţi o carieră de succes!”. Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Astăzi, 29 octombrie, UCB Târgu-Jiu organizează o conferinţă de presă ce marchează finalizarea proiectului.

Conferinţa de încheiere a proiectului “Construieşte-ţi o carieră de succes!” se desfăşoară în cursul acestei zile, începând cu ora 10.00, în Amfiteatrul Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
În cadrul conferinţei vor fi prezentate rezultatele obţinute în proiect, parteneriate încheiate între cele două universităţi şi angajatori din Regiunea Sud-Vest, rolul angajatorilor din Regiunea Sud-Vest Oltenia privind implementarea activităţilor proiectului – prezentări companii, rezultate, efecte activităţi proiect. De asemenea, se vor acorda premii studenţilor din grupul ţintă pentru rezultatele deosebite obţinute în cadrul stagiilor de practică.

Obiectivele proiectului
Obiectivul general al proiectului “Construieşte-ţi o carieră de succes!” a fost asigurarea tranziţiei a 360 de studenţi din Regiunea Sud-Vest Oltenia spre piaţa forţei de muncă, facilitând integrarea lor în societatea românească în calitate de membri productivi ai acesteia.
În cadrul proiectului s-a derulat Campania InfoStud, în sprijinul activităţii de consiliere şi orientare profesională prin care proiectul oferă membrilor grupului ţintă competenţe profesionale şi informaţii concrete despre aşteptările angajat-angajator, despre cadrul legal şi economic la care să se raporteze absolvenţii universităţii.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here