Proiect lansat în judeţ pentru susţinerea tinerilor antreprenori

3150

Asociația „Dorna Tismana” a lansat proiectul S.M.A.R.T Start-Up –„Susținerea şi motivarea antreprenorilor responsabili TineRI”, care urmărește creșterea gradului de educație antreprenorială, aplicând un pachet de măsuri în domeniul antreprenorial – formare, asistență personalizată, mentorat asupra grupului țintă care va putea materializa propriile idei de afaceri în acțiuni concrete, va genera noi locuri de muncă durabile de calitate, susținute pe termen lung inițiativele de afaceri în mediul urban/rural din comunitățile țintă.

„Mulți dintre cei care lansează o afacere cunosc faptul că buna pregătire a ceea ce intenționezi să întreprinzi reprezintă, întotdeauna, jumătate din calea către succes. Ghidul online S.T.A.R.T-U.P – Sustenabilitate și Tehnologie în Antreprenoriat prin Resurse Tinere – Utile și Productive, realizat de Asociația Regională pentru Dezvoltare Durabilă vă va fi util pentru această pregătire. A deveni întreprinzător este o excelentă ocazie pentru persoanele dornice să creeze, să inoveze, care sunt pregătite să desfășoare o muncă de excepție și care ar dori să-și ia soarta în propriile mâini. Cu toate acestea, drumul către o activitate independentă nu este o călătorie de plăcere. Ea va fi presărată cu probleme care trebuie rezolvate. Din nefericire, succesul în afaceri nu este garantat. Aproape jumătate din totalul falimentelor s-a produs pe parcursul primilor patru ani de la lansare.
Omul de afaceri ar trebui să fie conștient de oportunitățile care i se oferă, dar și de riscuri. Ghidul online S.T.A.R.T-U.P concentrează în paginile sale principalele probleme cărora viitorul întreprinzător trebuie să le găsească rezolvare. Desigur că acest Ghid online S.T.A.R.T-U.P poate fi util și celor care și-au creat deja o firmă, dar vor să-și dezvolte în continuare propriile afaceri. Suntem conștienți că această lucrare este perfectibilă. Se dorește ca prezentul Ghid online S.T.A.R.T-U.P să reprezinte o modalitate practică imediată de sprijinire a sectorului întreprinderilor mici și mijlocii, important pentru prezentul și viitorul economiei românești. Ne-am bucura să știm că succesul afacerilor dumneavoastră viitoare s-a datorat și informațiilor puse la dispoziție de prezentul Ghid online S.T.A.R.T-U.P. Avem speranța că prin citirea Ghidului online S.T.A.R.T-U.P să realizați un pas important către o afacere profitabilă! Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul nostru în vederea demarării unei afaceri și rețineți că nu puteți face lucruri mari având așteptări mici!”, a declarat managerul de proiect. Ghidul online S.T.A.R.T-U.P – Sustenabilitate și Tehnologie în Antreprenoriat prin Resurse Tinere – Utile și Productive este pus gratuit la dispoziția tuturor celor interesați în format electronic, pe Platforma online SMART StartUp dedicată proiectului şi care conține următoarele instrumente online de informare antreprenorială: site – https://sites.google.com/view/smartstartup; blog – https://smartstartup2020.blogspot.com/; pagina Facebook – https://www.facebook.com/SMARTStartUp2020/; grup Facebook – https://www.facebook.com/groups/NetStartUP/; pagină LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/asociatia-dorna-tismana. Proiectul S.M.A.R.T Start-Up „Susținerea şi motivarea Antreprenorilor responsabili TineRI „este implementat de către Asociația „Dorna Tismana” şi finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) AFIR/FEADR GAL GILORT.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here