Programul de reorganizare şi eficientizare al CEO, strict-secret

272

CEO este într-o mare degringoladă, susține Dan Morega, preşedintele Institutului de Analize, Investigaţii Publice şi Politice, dând vina pentru asta pe managerul companiei, Ionel Ilie. Morega susține că l-a acţionat în judecată pentru abuz în serviciu pe managerul companiei, și asta pentru că respectivul a refuzat să ofere IAIPP-ului date referitoare la programul de reorganizare şi eficientizare al CEO.

“L-am acționat pe Ionel Ilie în judecată și îi voi face și plângere penală pentru abuz în serviciu, abuz de funcție și pentru nerespectarea Legii 544. Nu este admisbil să facă orice vrea acest individ care batjocorește Minprest”, a declarat Morega, care a solicitat informații CEO, în legătură cu această societate aflată în subordinea Complexului Energetic Oltenia.
Morega este convins că Ionel Ilie ascunde astfel abuzurile săvârșite tot cu acordul lui Ionel Ilie la societatea Minprest Rovinari, angajaţii acesteia riscă să fie şi ei concediaţi. Șeful IAIPP a afirmat, de altfel, că managerul interimar al CEO oferă lucrări în minerit altor firme în condiţiile în care Minprest riscă să fie pusă pe butuci în lipsa contractelor de prestări servicii.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here