Programul candidatului Ponta, prezentat în cartierele Slobozia şi Bârseşti

336

Staff-ul de campanie a Alianței PSD – UNPR –PC s-a deplasat ieri după-amiază în cartierele componente Municipiului Tg. Jiu, Bârsești și Slobozia pentru a se întâlni cu cetățenii și a le prezenta programul candidatului Victor Ponta.
barsesti campaniePreședintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, președintele PSD Tg-jiu, Aurel Popescu, consilierii locali Liliana Luca, Gabriel Giorgi și Mihai Gherghe, dar si încă 30 de tineri si militanți PSD au stat de vorbă cu oamenii, care au înțeles că Victor Ponta este cea mai bună opțiune pentru România.
barsesti campanie (2)Victor Ponta își asumă un stil diferit de exercitare a funcției prezidențiale, fără conflict și mai mult dialog și implicare din partea tuturor forțelor politice și sociale dispuse să lucreze pentru un nou proiect de țară.
barsesti campanie (3)Reformele propuse de Victor Ponta sunt în linia celor necesare consolidării economiei, a statului de drept și pentru o societate echitabilă și inclusivă.
barsesti campanie (4)Concluzia unanimă a fost una singură: Alianţa PSD- UNPR- PC are puterea, resursele umane şi forţa de a lupta pentru ca Victor Ponta să devină Președintele României.
M.P.

barsesti campanie (5)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here