Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus, lansate azi!

417

Ministerul Mediului lansează, azi, începând cu orele 9,00, în cadrul unui eveniment programat în faţa sediului instituţiei, programele Rabla Clasic şi Rabla Plus pentru anul 2021.

Acţiunea are loc în faţa sediului MMAP şi va marca, de asemenea, startul etapei finale a competiţiei Best Electric Car in Romania 2021,urmând să fie expuse toate modelele electrice participante în competiţie.

Ministrul Mediului, Tancsoz Barna, a anunţat, luni, că în şedinţa de Guvern din această săptămână va fi prezentat bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu, iar acesta reprezintă un prim pas pentru pornirea programelor Rabla.

“Am dublat bugetul pentru Rabla Plus, acel program care finanţează maşinile cu motorizare Plug-in şi motorizare electrică, am dublat practic şi numărul de maşini care vor beneficia de un sprijin şi cu siguranţă la sfârşitul anului vom vedea că acest trend se păstrează şi poate o să fie şi mai pozitiv şi mai benefic pentru mediu şi poate va fi nevoie şi de suplimentare de buget”, a spus ministrul Tanczos Barna la o emisiune TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here