Programări online la spitalul din Rovinari

2904

Spitalul ,,Sfântul Ştefan” Rovinari vine în întâmpinarea pacienților cu un serviciu util de programare online pentru efectuarea consultațiilor.

„Acum e mult mai simplu să-ți programezi una sau mai multe consultații medicale accesând https://www.spitalrovinari.ro/programare-consultație/ sau https://www.spitalrovinari.ro/ (PROGRAMARE CONSULTAȚIE). Programarea on-line este facilă, realizându-se în doar câteva minute. Pacientul selectează data, specializarea dorită, cât și medicul, programul generând automat intervalele orare și zilele disponibile. Completarea formularului de programare include nume, adresa de email, număr de telefon, note, toate aceste câmpuri fiind esențiale în vederea confirmării. După realizarea acestor pași, se va trimite un mesaj pe adresa de email”, anunță spitalul.

Pacientul trebuie să se prezinte la consultație cu: actul de identitate; biletul de trimitere în termen de valabilitate; card de sănătate/eurocard; documente medicale anterioare (Scrisori medicale, Bilete externare, Analize medicale, Copii certificate medicale).

Dacă se solicită consultație la cerere (fără bilet de trimitere sau pacient neasigurat), pacientul va plăti contravaloarea consultației.

De asemenea, se pot realiza și programări telefonice la numărul de telefon 0253/371.318.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here