Programări online la policlinica din Târgu-Jiu

1101

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu încurajează pacienții să utilizeze și sistemul online de programări, pentru planificarea și efectuarea consultațiilor la policlinica unității medicale.
Programările online se realizează accesând site-ul https://programari.spitalgorj.ro. Programarea online se realizează în doar câteva minute. Pacientul selectează perioada în care dorește, specialitatea medicală și medicul.
Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată de către pacient care alege ziua și ora, trebuie să completeze câmpurile cu: nume, prenume, data nașterii, observații (dacă sunt), numărul de telefon mobil, acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. După realizarea acestor pași, se va trimite un mesaj pe telefonul mobil prin care este confirmată programarea.
„La consultație pacientul se prezintă cu următoarele documente: bilet de trimitere de la medicul de familie; buletin/carte de identitate sau certificat de naștere; card de sănătate; documente medicale anterioare (scrisori medicale, bilete externare, analize medicale, copii certificate medicale)”, anunță spitalul.
Se pot realiza și programări telefonice, la numărul de telefon mobil: 0741/151.346. Programările telefonice se realizează de luni până vineri, între orele 07:30 și 14:45.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here