Program special pentru târgujience de 1 şi 8 Martie

347

Primăria municipiului Târgu-Jiu a elaborat o serie de evenimente cu ocazia Zilei Mărţişorului şi a Zilei Internaţionale a Femeii. Astfel, zilele de 1 şi 8 Martie vor fi marcate la Târgu-Jiu prin concursuri, muzică, poezie, flori şi mărţişoare pentru doamne şi domnişoare.

Ziua Mărţişorului şi cea Mamei şi a Femeii vor fi celebrate aşa cum se cuvine, în municipiului Târgu-Jiu. Administraţia publică locală a pregătit mai multe acţiuni pentru a le sărbători pe doamnele şi domnişoarele din oraşul lui Brâncuşi. Potrivit Teodorei Ciobanu, director executiv al Direcţiei Publice de Protecţie Socială (DPPS), seria manifestărilor va debuta duminică, 1 martie, de la ora 14.00 cu “Caravana Mărţişorului”. “Va fi o acţiune derulată în parteneriat cu Asociaţia Trix Bike ai cărei membri vor oferi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor pe traseul Parc Central – Parc Insuliţă – Parc Debarcader – Parc Lido – Parc Coloană – Zona Centru. Tot în ziua de 1 martie, de la orele 18.00, la Amfiteatrul din zona centrală, Primăria Târgu-Jiu, în colaborare cu Palatul Copiilor, vor oferi un spectacol intitulat «Un mărţişor pentru fiecare!»”, a declarat directoarea DPPS Târgu-Jiu.
DSC_0248De luni, 2 martie, şi până pe 6 martie, la un post de radio local, se va derula un concurs pentru domnişoare şi doamne, “Simte-te ca o regină la Queen”, premiul fiind o zi de răsfăţ la un salon de înfrumuseţare din municipiul Târgu-Jiu. De asemenea, pe 7 martie, de la orele 18.00, la Centrul Magnolia va fi organizată o seară de muzică şi poezie dedicată femeilor. “Intrarea se va face pe bază de invitaţii, pe care doamnele şi domnişoarele le vor putea ridica, în limita locurilor disponibile, de la Centrul de Informare a Cetăţenilor din cadrul Primăriei Târgu-Jiu. Şi în ziua de 8 martie, când se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii, de la orele 14.00, vom avea Caravana florilor, când, din nou, membrii Asociaţiei Trix Bike vor oferi flori doamnelor şi domnişoarelor pe traseul Parc Central – Parc Insuliţă – Parc Debarcader – Parc Lido – Parc Coloană – Zona Centru”, a precizat Teodora Ciobanu.

Nu se plătesc parcări şi bilete
Viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu, a anunţat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că în zilele de 1 şi 8 martie, doamnele şi domnişoarele care vor ocupa locuri de parcare în zonele amenajate de pe raza oraşului vor fi scutite de taxe. De asemenea, şi cele care vor circula cu mijloacele de transport în comun ale societăţii Transloc SA către diverse rute din municipiul Târgu-Jiu, vor fi scutite de procurarea de bilete de călătorie.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here