Program special pentru ridicarea gunoiului

266

Firma de salubrizare Polaris M Holding SRL şi-a stabilit programul de lucru pentru perioada Sărbătorilor Pascale. Astfel, angajaţii Polaris vor ajunge în data de 19 aprilie la târgujienii care erau programaţi pentru ridicarea deşeurilor în data de 21 aprilie.

Ca de fiecare dată, societatea de salubrizare care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului nostru şi-a făcut un program special pentru perioada Sărbătorilor Pascale. „S.C. Polaris M Holding S.R.L. anunţă locuitorii din  Municipiului Târgu Jiu care stau la casă şi sunt programaţi pentru ridicarea deşeurilor menajere în ziua de  luni, 21.04.2014, că prestarea serviciului de salubrizare se va face în data de 19.04.2014”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
De asemenea, conducerea societăţii Polaris precizează că „graficul de ridicare al  deşeurilor menajere de la platformele dotate cu eurocontainere de 1,1 metri cubi din cartierele oraşului – blocuri – nu se va modifica în perioada sărbătorilor.”
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here