Program special de lucru la Transloc

228

Societatea de transport local Transloc şi-a adaptat graficul curselor pentru perioada 1 – 7 mai. Pe data de 1 mai pe traseul 9 Mai – Artego va fi program normal de lucru de duminică, pe restul traseelor mergându-se pe un program de sâmbătă şi duminică, iar pe traseul 9 Mai – Drăgoieni va fi un program special.

Transloc SA, societatea care asigură transportul în comun pe raza municipiului Târgu-Jiu a anunţat deja orarul de circulaţie al troleelor şi autobuzelor în perioada Sărbătorilor Pascale. Astfel, în perioada 1-7 mai, programul curselor a fost personalizat. Pe data de 1 mai, pe traseul 9 Mai – Drăgoieni, mijloacele de transport în comun vor circula din oră în oră în intervalul 6:30 – 9:30, din 30 în 30 de minute între orele 9:30 – 10:30, în următoarele ore crescând frecvenţa mijloacelor de transport pe acest traseu.
În perioada 2-4 mai este program de duminică, iar în prima şi a doua zi de Paşti se circulă după un program personalizat. Începând cu data de 7 mai se revine la programul normal.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here