Program prelungit la casieria Polaris

634

polarisPentru a veni în sprijinul tîrgujienilor, cu scopul de a oferi servicii cât mai de calitate şi de a răspunde prompt cererilor formulate, S.C. Polaris M Holding S.R.L. a decis să prelungească programul de lucru de la casieria societăţii. Astfel, din 26 iunie, în zilele de marţi şi joi, casieria firmei va fi deschisă până la ora 19:00.

Conducerea S.C. Polaris M Holding S.R.L. a decis să prelungească programul de lucru de la casieria societăţii. Mai exact, începând cu data de 26 iunie 2012, în zilele de marţi şi joi, casieria societăţii noastre, de la sediul comercial al firmei, situată pe strada Tudor Vladimirescu nr.38, va fi deschisă până la ora 19.00. Societatea vine astfel în întâmpinarea targujienilor care nu pot să-şi achite facturile în timpul programului normal de lucru, fiind la serviciu sau având alte obligaţii de îndeplinit. În celelalte zile ale săptămânii, casieria S.C. Polaris M Holding S.R.L. va fi deschisă între orele 7:30 şi 16:00. Reprezentanţii Polaris precizează faptul că „agenţii de pe teren vor fi prezenţi şi după ora 16.30 la sediile şi domiciliile solicitanţilor pentru a încheia contractele de prestare a serviciului de salubrizare, dar si pentru încasarea acestui serviciu”. Totodată, cei care din varii motive nu au încă încheiate contracte de salubrizare cu S.C. Polaris M Holding S.R.L. sunt rugaţi să se prezinte la sediul comercial pentru a perfecta contractele, societatea adunând, fără excepţie, deşeurile menajere de pe întreaga suprafaţă a municipiului Târgu-Jiu.

Polaris, la dispoziţia cetăţenilor

Conducerea S.C. Polaris M Holding S.R.L. ţine să precizeze că s-a văzut nevoită, din păcate, să trimită notificări de plată pentru sumele restante persoanelor fizice şi juridice care au omis să-şi achite facturile la gunoi. „Pentru a evita astfel de neajunsuri, societatea noastră a prelungit programul de lucru la casierie şi stă oricând la dispoziţia celor care au omis să-şi plătească facturile prin agenţii de pe teren sau la sediul comercial al firmei. Unitatea noastră speră pe mai departe într-o relaţie corectă cu clienţii, la baza căreia să stea încrederea, respectarea legii şi a înţelegerii încheiate, oferind în acest sens servicii la standarde europene şi răspunzând prompt sesizărilor venite din partea cetăţenilor prin e-mail ( targujiu@polaris.ro sau direct la sediul firmei) sau la numărul de telefon 0253211445”, explică reprezentanţi firmei de salubrizare Polaris.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here