Program prelungit la Buletine, de alegeri

577

Direcția Comunitară Județeană de Evidență a Persoanelor Gorj vine în sprijinul gorjenilor care nu au acte de identitate valabile și care doresc să voteze la alegerile locale de duminică. Programul de lucru cu publicul al instituției va fi prelungit în weekend, inclusiv duminică, în ziua votului.
„În contextul procesului electoral pentru alegerea autorităților administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020, aducem la cunoștință următoarele: În conformitate cu prevederile art. 4 alin.(5) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, actele de identitate care au expirat începând cu data de 1 martie 2020 își mențin valabilitatea pe toată perioada stării de urgență/alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări”, a anunțat Doinel Popescu, directorul Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Gorj.
De aceea, pentru a veni în sprijinul cetățenilor cu drept de vot, activitatea serviciilor publice comunitare de evidenţă a persoanelor din judeţ se va desfăşura în cadrul unui program prelungit de lucru cu publicul, după cum urmează: între orele 08.00 – 16.00, în ziua de sâmbătă – 26.09.2020 și între orele 07.00 – 21.00, în ziua de duminică – 27.09.2020.
Documentele necesare eliberării actelor de identitate sunt menționate pe site-ul www.evpgorj.ro la secțiunea Evidența persoanelor.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here