Program normal de lucru la Paşapoarte şi Permise!

1255
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Angajaţii Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEPS) Gorj şi cei ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor se vor afla la datorie joi şi vineri, deşi Guvernul a dat libere zilele de 15,16 şi 17 august. Aceştia vor fi liberi însă doar mâine, 15 august, zi liberă la nivel naţional.

Decizia de a păstra programul normal de lucru în zilele de 16 şi 17 august a.c. pentru serviciile publice comunitare de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor în perioada menţionată, a fost luată din dispoziţia conducerii Ministerului Afacerilor Interne, având în vedere că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie şi a permiselor de conducere. Totuşi, în data de 15 august a.c., serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor nu vor avea program cu publicul.

Persoanele care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 şi 17 august a.c. trebuie să aibă în vedere că unităţile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective. Astfel, taxele trebuie achitate la unităţile de trezorerie înainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: on-line sau la unităţile CEC Bank.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here