Prognoza meteo pentru următoearele săptămâni

1144
Meteorologii anunță că temperaturile vor scădea simțitor în România.
Săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile nord-estice, dar și ușor mai ridicate în cele sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în nord-est, dar și mai ridicate în regiunile vestice și centrale, iar în rest valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de mediile climatologice ale săptămânii.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile centrale și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 05.12.2022 – 12.12.2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo în Oltenia

În primele zile ale intervalului, temperaturile maxime vor avea ușoare variații în jurul a 13 grade. Din data de 16 noiembrie, vremea se va răci, iar la finalul primei săptămâni, mediile maximelor vor ajunge la 6 grade. Ulterior, valorile diurne vor crește din nou spre medii de 9…10 grade – apropiate de normele perioadei. Valorile din timpul nopților nu vor avea variații semnificative pe tot parcursul intervalului, iar mediile acestora vor oscila în general între 1 și 3 grade. Probabilitatea pentru ploi va fi ridicată în intervalul 17-22 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here