Profesor de la Roşia de Amaradia, anchetat pentru purtare abuzivă

370

Un nou scandal la Liceul Tehnologic Roşia de Amaradia. Un profesor este anchetat de poliţişti după ce un elev a mers la Poliţie şi l-a reclamat că l-a lovit.

Incidentul s-a produs ieri, în timpul orelor de curs. Se pare că elevul ar fi deranjat orele făcând gălăgie iar la un moment dat profesorul i-a cerut să se potolească şi să se mute în altă bancă. Cum acesta nu l-a ascultat, profesorul i-ar fi dat o palmă. La rândul său, elevul a mers la Poliţie şi şi-a reclamat dascălul. „La data de 09.12.2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Roşia de Amaradia au fost sesizaţi de un elev în vârstă de 16 ani, de la liceul din localitate, cu privire la faptul că în timpul unei ore de curs a fost agresat fizic de către profesorul de la clasă. Urmare a sesizării, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşiri infracţiunii de purtare abuzivă”, a anunţat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Profesorul susţine însă că l-a lovit din greşeală pe elev peste faţă. Poliţiştii efectuează acum cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul. Acesta nu este singurul scandal care s-a petrecut anul acesta la liceul din Roşia de Amaradia. În luna noiembrie, doi elevi ai instituţiei s-au luat la ceartă în timpul orelor de curs iar unul dintre ei a sfârşit prin a fi bătut de colegul său. De asemenea, anul trecut, un alt elev de la această instituţie de învăţământ a stat în comă aproape o lună după ce a fost rănit într-un accident de circulaţie. Elevul plecase mai devreme de la şcoală deoarece profesoara cu care ar fi trebuit să aibă ore nu a venit.
R.L. 

1 COMENTARIU

  1. de asta n-are ursul coada.pe un dascal ca i-a aplicat o corectie mica unui elev indisciplinat, gata cu profesorul in ancheta.dar pt atatea abuzuri pe care le fac prefectul,calinoiu,carciumaru,florescu,caragea ,iliuta….nu se mai demareaza nicio ancheta.pt parlamentari care abuzeaza de conditia lor si trec peste pietoni pe trecere,pt mama lui teodorescu ce a produs accident rutier s-a clasat dosarul,pt prefectul in functie care da ordin lui istfan cum sa decurga activitatea in anumite scoli nu este abuz,pt ca a aliniat cadrele medicale de la upu ca nu i-au bagat in seama peste etica pe un var ,vacarel nu-i abuz.hai sa ne educam copiii si acasa,haideti sa dam o lectie guvernantilor prin a -i educa pe ei ,sa mergem noi dascalii la ei in birou si sa-i invatam cel putin sa se ridice in picioare atunci cand un fost dascal indrazneste sa-i deranjeze pt mici treburi.cunoaste-te pe tine insuti,sau consulta alt oracol sa vezi cum vei sfarsi politistule,politicianule sau tu organ de ancheta scolareasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here