Prof. univ. Dan Ilie Morega: ,,Şi în judeţul Gorj, bate vântul schimbărilor”!

7599

Într-o conferință de presă, organizată miercuri, 7 februarie 2024 la sediul IAIPP Gorj, Prof. univ. dr. Dan Ilie Morega, cu verva caracteristică unui tribun sui generis, a abordat o serie de probleme arzătoare ale judeţului de la poalele Parângului! Mai întâi, s-a referit la mărturia de credinţă a domniei sale în Dumnezeu, inclusiv în «fratele» Teofan, dar, mai puţin în anumiţi slujitori ai bisericii de parohie, printre care şi preotul Petre Miroiu de la Padeş, pe motivul că ,,şpaga face de râs biserica”, datorită existenţei grupurilor de interese care abundă, nu doar în rândul cercurilor politice. Referindu-se la problemele economice, sociale şi politice, dl Morega a declarat că în disputa de la judeţ, dintre prefectul Iulian şi preşedintele Cosmin, îl susţine pe Cosmin Popescu la funcţia de preşedinte al C.J. Gorj, cu toate că ,,judeţul merge prost, şi nu există politician sau securist care să nu aibă afaceri cu statul”(??!). În final, vorbitorul a prezis că ,,şi în judeţul Gorj, bate vântul schimbărilor” care vor veni! (V.G.)

13 COMENTARII

  • Morega ăsta e un mare bandit al Gorjului! Are la activ vreo 3 accidente mortale cu femei și cade tot în picioare! Ăsta-i securist sadea de când era șef peste Cooperația Gorj! E o lepră fără pic de caracter! De onoare nici nu mai vorbim! Ca profesor…fix pix!

 1. Un linge dorsale V.G și un fariseu se gratulează. Să-l vedem acum pe cinstitul, corectul,deontologul M pe unde scoate cămașa cu ce a făcut azi. Politia de azi , nu mai este miliția din ani ’80.

 2. Ce conferinta de presa?! Adica, trei tzarani fomisti de la gazeta steasca si neamurile acestui securist derutat. O pramatie batrana care nici nu stie pe ce lume e. Vax

 3. Vântul schimbărilor a bătut de mult, după evenimentele din decembrie ‘ 89 ! ,,Dictatura ” lui Ceaușescu a fost înlocuită cu,,democrația originală ” a tovarășului Ion Iliescu ! Ce a însemnat această pentru România și pentru români ? O jefuire sistematica și țări, o datorie publică de peste 150 miliarde de euro, un exod de peste 6 milioane de români în țări din Europa și nu numai ! România este o țară fără nici un viitor, aflată în pragul falimentului, care dacă nu face nimic ACUM, riscă să nu mai există deloc ! Ii pasă cuiva ? Până acum, nimănui ! Ce urmează ? Colapsul !

  • Sunt întrutotul deacord. România v-a dispărea ori se v-a mici f. mult pt. că noi suntem prea lași, cu sânge de slugă, comozi ori trădători. Eroi sunt puțini. Ei întregesc regula.❤️

 4. Nu mai postati aceasta creatura, un HOT NOTORIU. Serios sunt alte stiri mai interesante decat acest animal preistoric.Cum poate sa dea lectii de capitalism aceasta lepra politica .

 5. Din cintatorul lui Ceausescu ajunsa mare profesor, nusi vede dracu de viata lui de pensionar ba mai mult asa cum a fost invatat trage sfori si isi pune rudele la adapost in posturi caldute un impostor si un nesimtit acu da lecti de democrație

 6. Acest individ impunea gestionarilor de magazine tot felul de achiziții de la amărâții satelor ! Erou al muncii socialiste! Și dă lecții de capitalism! Un demagog și un profitor nesimțit!

 7. Schimbarile ar trebui sa inceapa cu dumneata .
  Daca functiona art 8 de la Timisoara matale trebuia sa dai mincare la giste la Pades nu sa dai lectii de democratie.
  Un cameleon mai mare nu am vazut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here