Prof. univ. Dan Ilie Morega: ,,Ne-am săturat de treizeci şi cinci de ani de hoţie”!

7473

În cadrul conferinţei de presă, organizată joi, 15 februarie 2024 la sediul IAIPP Gorj, Prof. univ. dr. Dan Ilie Morega, cu aceeaşi dezinvoltură retorică şi cu un aplomb susţinut cu aluzii glumeţe, parcă uşor dezamăgit de faptul că nu toţi cei chemaţi au răspuns invitaţiei sale, a căutat, cu pauze mici şi dese, «cheia marilor succese!», ca să atace o serie de probleme cu adânci rezonanţe la nivel local, judeţean şi chiar naţional, făcând referire, de la început, la valoarea aurului, ca metal preţios care face mai strălucitoare şi mai plăcută, gura oamenilor, apoi a invocat situaţia dramatică a unor cetăţeni români plecaţi din ţară, ca efect al migraţiei masive şi al accentuării colapsului demografic, pentru a sublinia, înainte de prima pauză, rolul şi importanţa Alianţei «Dreptate, Adevăr ş Românism» în viitoarea campanie electorală! ,,Afară cu toţi hoţii din ţară şi fără pensii speciale, a subliniat domnul Morega, pentru că «special» este doar ceea ce ei au lucrat! Ne-am săturat de treizeci şi cinci de ani de hoţie”! Referindu-se la situaţia din Gorj, prof. univ. dr. Dan Ilie Morega a precizat că ,,securiştii se hrănesc din «seva» Complexului Energetic Oltenia, şi cred că voi reînfiinţa cooperaţia în Gorj”, desfiinţarea ei fiind o mare greşeală, în opinia vorbitorului! Domnul Morega a certat cu asprime pedagogică şi mai puţin iertătoare pe poliţiştii de la rutieră care l-au sancţionat cu câteva zile în urmă, de aceea, ,,pe toţi poliţiştii care m-au hăituit, îi voi da afară şi îl voi aduce pe Drăghiea”, pentru ca în final să spună: ,,Să vă adoarmă Dumnezeu, pe toţi poliţiştii ăştia bişniţari”, precum a binevestit domnia sa! (V.G.)

8 COMENTARII

  1. Cred ca a avut dreptate psihiatrul care a dispus anularea dreptului de a conduce.Asta da afara politistii care s-au facut datoria?Mars potaie oare te mai crezi jupanul judetului?Ai uitat furia poporolui ?Oare cine este acest VG care te tot lauda domnule ,,ACADEMICIAN,,???

  2. Cred ca a avut dreptate psihiatrul care a dispus anularea dreptului de a conduce.Asta da afara politistii care s-au facut datoria?Mars potaie oare te mai crezi jupanul judetului?Ai uitat furia poporolui ?

  3. Contribuția domnului Morega, degrabă alergătoriu după funcții politice cât mai înalte, pentru sine sau neamurile sale, cam la ce procent din total hoții se ridică?

  4. De la asta i se va trage ,o chestie aparent banala,dar legea trebuie sa fie lege pentru toti.
    Si Mischie la fel ,adica legea armelor nu circulatiei..
    Chestii mărunte dar cand se vrea sa se aplice legea si sa scape de unii care pun contre,se aplica, cand nu e cazul se aplica ;LASĂ-BRE CĂ E D’AL NOSTRU!

  5. Nu se mai potoleste si „dizidentul” asta? Ce l-o fi apucat iar? Foamea sau naravul? Da si în el, se vrea afara din țara? Sau se crede cinstea în persoana? El! Ii e dor de Ceașcă, de Cooperație, de Nicușor? De comunism? De Iepoca lui de aur? Nasol! A trecut timpul lui. Mai nou îl iau la mișto și aia de la circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here