Produse de igienă distribuite de Primăria Târgu Jiu

899

Începând cu data 28.01.2021, Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Publică de Protecție Socială, a început DISTRIBUIREA de pachete cu produse de igienă acordate prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), acordate de Uniunea Europeană.

În această perioadă, se pot prezenta pentru ridicarea pachetelor cu produse de igienă

– Beneficiarii de ajutor social – VMG;                         -Beneficiarii de alocație de susținere a familiei ( complementară și monoparentală) – ASF.

Pachetele cu produse de igienă se ridică personal de către beneficiarii menționați anterior, pe baza actului de identitate valabil, în urma verificării identității persoanei pe listă și a semnării de primire.

Persoanele care se încadrează în mai multe categorii dintre cele menționate anterior beneficiază de pachetele cu alimente şi produsele de igienă, aferente unei singure categorii din care fac parte la data acordării asistenţei materiale de bază, în conformitate cu prevederile O.U.G 84/ 2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD.

Pachetele conțin următoarele produse de igienă:

periută de dinți – 5 bucăţi;

pastă de dinți – 300 ml.;

săpun lichid – 500 ml.;

șampon pentru copii – 800 ml.;

șampon pentru adulți -500 ml;

detergent de rufe – 2700 grame.

În ce privește distribuirea pachetelor cu alimente, acordate în cadrul aceluiași program, cât și referitor la modalitatea de distribuire pentru persoanele evidențiate la punctul 3, autoritatea administrației publice locale, prin compartimentele de specialitate, va reveni cu informații suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here