Proces rejudecat

586

Fosta secretară a Primăriei Săcelu, Ofelia Maria Vasile, trimisă în judecată pentru conflict de interese, nu are parte de o sentință finală în procesul său, ea reușind să obțină la Curtea de Apel Craiova o rejudecare a dosarului în care Judecătoria Novaci a condamnat-o la 2 ani de închisoare cu suspendare. Executarea a fost înlocuită atunci cu 3 ani termen de încercare, dar sentința nu mai are nicio relevanță, acum dosarul urmând să se reia de la zero, la fel ca și în cazul fostului său șef, Ion Voica. Ambele dosare s-au judecat pe fond la Judecătoria Novaci și ambele au fost “întoarse” de la Craiova pentru a fi rejudecate. Vasile a fost acuzată că în perioada în care a fost secretara lui Voica și-a împroprietărit tatăl cu un teren pe care acesta nu îl moștenise, o situație asemănătoare fiind și în cazul fostului primar.
Gelu Ionescu

14 COMENTARII

 1. Imi pare nespus de rau Doamna Ofelia ca oamenii dumneavostra de la judecatorie v au neindreptatit atat pe dvs cat si pe Voica si v au pedepsit atat de usor , , sper in continuare ca de data asta vi se va judeca corect la amndoi, multa bafta!!!!

 2. usurel.. ca nu i chiar asa. doamna asta care te crezi doamna la suprafata doar:)) nu te bucura degeaba ca lucrurile nu sunt chiar cum vrei tu sa para.. vedem ca te consolezi singura pe aici hahaha la ce te ajuta oare? ca tu stii prea bine ce urmeaza

 3. Jurebie viseaza cai verzi pe pereti. Se da condamnare si pentru denunturi calomnioase!
  Un prost care nu merita sa fie bagat in seama. E suparat ca si-o lua astazi de la cel mai tare primar Voica, d-aia se razbuna pe doamna Ofelia p-aci prin presa, ca altfel ce poate sa faca????
  Daca nu stie lui Jurebie i se spune ,,cacat cu ochi,, chiar de catre distinsii lui subalterni.

 4. OK, Jurebie! Vrei scandal in continuare. Sa vezi ce va sa urmeze….
  Tu esti cel care-i faci rau doamnei Jeni. Ai sa o ingropi de suparare cu prostia ta!
  Cel care a luat terenul familiei Diaconescu si nu numai, esti doar tu, pretins mostenitor al averii imaginare a lui Sadoveanu Stefan. Ai uitat ca tu te-ai improprietarit ilegal cu terenul lui Diaconescu, chiar prin Dispozitia 68/10.10.2012- pe care o folosesti ca act de proprietate in expertiza Nistor Paul?!
  Si exemplele continua….
  daca ai avea macar 1% din inteligenta mamei tale – ai fi linistit si bogat, asa ca ce a patit Rentea puscariasul e mizilic in comparatie cu vei pati tu. Sa vedem cate HI Gi sai ha ha vei mai face!

 5. Maimuta puscariabilului Rentea Danut nu sta in banca ei? Ea are mutra de consilier personal?Cum ai angajato? Trafic de influenta si masluirea documentelor! Tatal arestat pentru fapte de coruptie la primaria Sacelu, iar ea…. Poate vrea sa dea banii inapoi pe care ia luat si ea si puscariasul

 6. Aia e maimuta de ocazie se joaca cu orice banana apuca- e ca muma-sa in tinerete, doar cancerul le-a potolit! Rentuloaie proasta si imputita. Se plimba cu masina furata de tax-su. Mai ai tupeu sa lucrezi in comuna noastra!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here