Procedură reluată pentru completarea Consiliului de Administraţie al Aparegio Gorj

315

Consiliul de Administraţie al societăţii Aparegio Gorj va avea în curând un nou membru. Conducerea operatorului organizează la sediul societății, selecţia și evaluarea candidaţilor în vederea completării cu un membru pentru Consiliul de Administrație. Procedura curentă este una reluată, deoarece astfel de demersuri s-au mai făcut şi în luna iunie, însă dosarele depuse la vremea aceea au fost incomplete.

Locul de membru în Consiliul de Administraţie al Aparegio Gorj a fost lăsat vacant de fostul director al societăţii, Ion Popescu. În luna decembrie a anului trecut, acesta şi-a dat demisia atât din funcţia de director general, cât şi din cea de membru în CA.
Procedura de selecţie nu este una nouă, deoarece conducerea Aparegio a încercat completarea CA cu un nou membru şi în luna iunie din acest an. “Practic, acum, reluăm procedura. Am mai încercat o selecţie acum câteva luni însă nu a fost una reuşită. Atunci, s-au depus câteva dosare ale unor candidaţi ce îşi doreau să facă parte din CA al societăţii noastre, însă la evaluarea dosarelor, acestea au fost declarate incomplete de către comisie. Deci, reluăm procedura pentru completarea locului lăsat vacant de Ion Popescu în Consiliul de Administraţie”, a declarat Traian Pătrăşcoiu, actualul director al Aparegio Gorj.

Criterii importante de selecţie
Procedura de selecţie va consta în verificarea condiţiilor de eligibilitate ale candidaţilor şi, ulterior, în proba de interviu. Candidaţii trebuie să aibă: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență; vechime în specialitatea studiilor superioare de minimum cinci ani; experiență în activitatea de conducere/administrare/management a unor întreprinderi publice sau societăți comerciale profitabile din domeniul de activitate al SC Aparegio Gorj SA de cel puţin un an și cu cel puțin un exercițiu financiar încheiat cu profit. De asemenea, printre condiţiile de eligibilitate se mai numără: să nu facă parte din rândul funcționarilor publici sau al altor categorii de personal din cadrul unităților administrativ-teritoriale care dețin acțiuni la SC Aparegio Gorj SA sau al altor instituții publice; să exercite concomitent cel mult cinci mandate de membru al consiliului de administrație și/sau de membru al consiliului de supraveghere în societăți pe acțiuni/întreprinderi publice al căror sediu se află pe teritoriul României. Cei care îşi doresc să fie membri în CA al Aparegio Gorj pot accesa pagina de internet a societăţii şi consulta lista documentelor necesare în vederea depunerii dosarelor de selecţie, precum şi bibliografia ce trebuie parcursă pentru proba de interviu.

Rezultatul final – 18 septembrie
Dosarele de înscriere ale candidaților se depun la sediul SC Aparegio Gorj SA, din municipiul Târgu-Jiu, strada Vasile Alecsandri, nr. 2, în plic închis și sigilat, până la data de 11 septembrie, ora 13.00. Verificarea îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate se va face în data de 14 septembrie urmând ca cei care vor primi calificativul de “admis” să susţină ulterior interviurile. Comunicarea rezultatului final se va face telefonic candidaţilor, iar rezultatele în ordinea descrescătoare obţinute de aceştia vor fi publicate pe pagina de internet a societăţii Aparegio până la data de 18 septembrie.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. Lasa ca vine un tudoras si castiga. I se echivaleaza experienta la strand, pe insulita si pe Litoral, cu experiență în activitatea de conducere/administrare/management a unor întreprinderi publice sau societăți comerciale profitabile din domeniul de activitate al SC Aparegio Gorj SA de cel puţin un an și cu cel puțin un exercițiu financiar încheiat cu profit, pentru familgia mea, sa moara mama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here