Problemele financiare nu opresc transferurile! Se caută atacant şi fundaş central

316

Deşi a început legitimarea jucătorilor, echipa din Tg-Jiu are în continuare mari probleme financiare. Preşedintele clubului, Narcis Răducan, a declarat însă că situaţia se poate îndrepta, în perioda următoare, iar Pandurii mai doreşte să achiziţioneze fotbalişti: “Problemele financiare importante nu s-au rezolvat, dar am reuşit să le gestionăm într-un stil românesc şi diplomatic. Odată cu încasarea drepturilor TV şi, sper eu, cu finalizarea negocierilor legate de Hora, apele să se liniştească într-adevăr. Dacă se concretizează putem să respirăm. Suntem pe drumul cel bun, vor mai veni cel puţin 3 jucători şi trecem la treabă. Încă o dată spun, nu poţi să nu te gândeşti la problemele financiare şi aici avem din plin, dar există perspectivă, există promisiuni. Suntem printre puţinele echipe din România care ne autofinanţăm. De la începutul anului nu avem niciun alt venit decât cel pe care l-am produs singuri”.
Oficialul gorjean a spus, la televiziunea DolceSport, şi care sunt ţintele prioritare: “Pentru postul de atacant, sunt doi jucători liberi pe care îi am în vizor, dar am şi posibilitatea de a împrumuta un jucător de la o echipă mare din Europa. Pentru fundaş central, ne uităm zilnic. Am sute de mailuri şi mi-ar fi simplu să aleg unul, dar vrem să măsurăm de mai multe ori şi să tăiem o dată”.
Răducan a respins şi posibilitatea mutării lui Bunoza la Steaua: “Cei de la Steaua nu îl pot lua pe Bunoza dacă nu plătesc. Şi, din ce am văzut, strategia lor de transferuri anul acesta nu este de a plăti sume importante. Bunoza fiind important, şi preţul lui este pe măsură. Aşteptăm oferta pentru el, altfel nu este de vânzare”.
Narcis Răducan spune că în această săptămână va fi lămurită şi problema cu banii ceruţi de Marin Condescu. Cel dintâi i-a liniştit pe jucători, asigurându-i că trupa gorjeană nu are şanse să intre în incapacitate de plată: “Legat de această problemă va fi şi o întâlnire AGA, pentru a stabili cu acţionarii care va fi reacţia clubului. N-aş vrea să fac speculaţii, am văzut doar că, ceea ce solicită dânsul, deşi noi nu avem în club niciun act care să dovedească acest lucru, este o datorie foarte veche începând cu 2007. Vorbim de mulţi ani, cel mai bine specialiştii vor da un verdict, vom încerca să clarificăm situaţia. Nu ştiu dacă există aceste contracte, nu avem niciun act în arhiva clubului. Avocaţii noştri ne-au liniştit, nu va trebui ca în perioda următoare să plătim chiar şi în foarte mica posibilitate în care domnul Condescu ar avea dreptate. I-am liniştit pe jucători, nu se pune problema să intrăm în imposibilitate de plată”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here