Problema “Dian-USL”, în discuţia BPJ-ului PSD

276

IMG_2193Reprezentanţii PSD Gorj nu vor o întâlnire cu liderul PNL Gorj, Dian Popescu, până nu îşi clarifică în interior, revendicările şefului liberal. Asta, în ciuda ultimatumului dat de Dian Popescu şi a şedinţei importante liberale de la Bucureşti, la finalul căreia USL-ul de la Gorj s-ar putea rupe.

“Am stabilit ca în această săptămână să existe o întâlnire a membrilor Biroului Permanent Judeţean (BPJ) a PSD. În primul rând, pentru a analiza şi noi, cum este firesc, declaraţiile din ultima perioadă, atât cele ale lui Dian Popescu cât şi ale primarilor PNL. Asta pentru că noi am încercat, prin ieşirile noastre în media, să dovedim respect faţă de partenerii noştri din uniune ceea ce sigur este o atitudine care este doar din partea noastră. Nu ne-am bucurat de acelaşi tratament din partea domniilor lor”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Ciprian Florescu.

Acesta a menţionat, de asemenea, că în opinia liderilor partidului, Uniunea Social Liberală de la Gorj nu se va rupe. “Noi cunoaştem atitudinea liderului PNL Gorj cum că ar vrea să rupă USL-ul la nivel judeţean. Sigur că este opinia domniei sale, dar noi tragem nădejdea că USL-ul va funcţiona în continuare la Gorj şi o declarăm sus şi tare că noi nu ne dorim rupturi în sânul acestei alianţe, ba, dimpotrivă. Noi vrem ca USL-ul să funcţioneze cât mai bine şi să obţină rezultate în alegerile locale”, a conchis Florescu.

În cursul acestei zile, la Bucureşti se va organiza Delegaţia Permanentă a PNL, Dian Popescu anunţând că în cadrul acesteia sau după, într-o discuţie separată cu Crin Antonescu, va stabili dacă USL-ul la Gorj se va rupe sau nu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here