Proaspătul director al CEO, Gigel Jianu, la ședință: ,,Cu ochii în telefon, butona, ce să facă şi el?”

8487

* Dați afară de la ședința la care au fost invitați

Liderii CEO care protestează în Piața Prefecturii de peste 5 luni de zile au fost daţi afară, ieri, de la întâlnirea la care fuseseră invitaţi de managerul Daniel Burlan. Mai exact, aceştia au fost invitaţi să participe la şedinţa comisiei mixte: ,,Am fost invitați la Comisia mixtă de astăzi. Am mers acolo, iar Pîrvulescu s-a opus participării noastre! Burlan a fost de acord cu el, deși ne invitase. A trebuit să plecăm”, a spus unul dintre liderii din Piaţă, Vasile Tivig. De menționat este faptul că invitația către cei doi sindicaliști, Nicu Bunoaica şi Vasile Tivig, a fost făcută şi în scris, semnată chiar de Daniel Burlan, președintele Directoratului CEO.

,,Jianu a fost aşa… ca un spectator la discuții”
La şedinţa comisiei mixte urma să le fie prezentat noul plan de restructurare a CE Oltenia: „Eram trimis acolo, în şedinţă, de oamenii pe care noi îi reprezentăm şi la protestele din centrul oraşului. Nu am fost primiţi pentru că liderul Pîrvulescu s-a opus. Sigur, este discriminare, atâta timp cât eu fac parte din comisia mixtă ca înlocuitor. Acolo nu au fost numai titularii, dar singurii care nu au putut să participe am fost noi, eu şi Vasile Tivig”, a declarat Nicu Bunoaica.
Ulterior, Daniel Burlan, directorul de resurse umane, Valentin Tatomir, şi proaspătul membru în Directoratul CEO, Gigel Jianu, au avut o întâlnire şi cu cei doi sindicalişti, lideri ai protestelor. „Ni s-a prezentat planul de restructurare, cu ce se închide şi ce urmează să se întâmple legat de restructurarea CEO… Aşa cum am mai spus, pentru mine nu este o surpriză acest plan, pentru că știam că până în 2025 se va alege praful de CEO. La discuţii au fost directorii Burlan şi Tatomir, şi noul director, fostul primar al municipiului Motru, Gigel Jianu, care a fost spectator la discuții… cu ochii în telefon, butona, ce să facă şi el, nu avea nicio treabă cu ce discutam acolo. Cred că nu are nicio treabă cu CEO, în general”, a mai spus Nicu Bunoaica.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here