PRM-ul, atractiv pentru pedelişti

282

,,Mai mulţi pedelişti vor să treacă la PRM Gorj”, aceasta este declaraţia prim-vicepreşedintelui PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, care a anunţat ieri că organizaţia din care face parte este curtată asiduu, în ultimul timp, de către portocalii. Acesta s-a referit, în special, la aleşii locali din judeţ, membri ai PD-L, menţionând că în 2012, la alegeri, unii se vor regăsi pe listele PRM-ului.

Peremistul Gheorghe Bucălăete a criticat o declaraţie publică făcută de pedelistul Ionel Manţog, care susţinea că sunt mulţi cei care îşi doresc funcţia de preşedinte la PD-L Gorj, deţinută în prezent de Cosmin Popescu.

Acesta a explicat că declaraţia lui Manţog ar fi de fapt un bluf, deoarece această funcţie, în actualele conjuncturi politice, nu ar mai fi deloc atractivă pentru pedelişti.

“Ionel Manţog încercă să îşi impulsioneze colegii de partid, dar vă spunem noi că nimeni nu îşi mai asumă riscul să mai conducă PD-L Gorj”, a declarat Bucălăete.

Prim-vicepreşedintele PRM Gorj a menţionat apoi că partidul din care face parte, ca urmare a măsurilor anti-sociale portocalii, a devenit o adevărată atracţie pentru gorjeni, dar şi pentru aleşii din PD-L, care se tem de scăderea drastică în sondaje a partidului aflat acum la putere.

Pedeliştii caută din acest motiv PRM-ul şi chiar unii ar urma să candideze în 2012 sub culorile acestui partid.

Pedelistul Ionel Manţog susţine că nu acordă prea mare importanţă declaraţiilor celor de la PRM, legat de plecarea portocaliilor spre acest partid.

C.T.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here