PRM-iştii, în clinciuri cu Dian Popescu

273

Liderii PRM Gorj demonstrează că vor să încheie anul fără să rămână datori liderului PNL Gorj, Dian Popescu. Peremiştii îl ceartă astfel pe Popescu pentru că nu le-a cerut scuze public nici lor, nici lui Vadim Tudor şi spun că liderul liberal şi-ar fi făcut un obicei ca la fiecare apariţie publică să-l insulte pe Tribun şi să “difuzeze” tot felul de informaţii pe care aceştia le consideră false.

Declaraţiile făcute de şeful liberalilor săptămâna trecută, nu au rămas astfel fără replică, iar preşedintele PRM Gorj, Dumitru Dascălu i-a atras ieri atenţia lui Dian Popescu să îşi vadă de treabă, pentru că: “PRM va proceda în consecinţă cu acest personaj care nu îşi vede lungul nasului”.

Mai puţin rezervat în declaraţii a fost prim-vicepreşedintele PRM Gorj, care i-a pus liderului PNL Gorj eticheta de “ştrengăriţa politicii gorjene”. “Dian Popescu lansează fel de fel de neadevăruri, îi place postura de ştrengăriţă a politicii gorjene, acum se simte singur, nebăgat în seamă de liderii politici sau de proprii colegi de partid. Acesta s-a băgat singur în seamă, a cerut funcţii în administraţia publică pe la mai toate partidele. Ar trebui să fie alături de partidele din opoziţie. Să nu ne mai jignească şi să-şi ceară scuze public, pentru a mai putea cineva discuta cu el”, a încheiat prim-vicepreşedintele PRM Gorj Gheorghe Bucălăete.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here