PRM-iştii gorjeni critică întâlnirea “portocalie” din week-end

174

Picture 265Peremiştii gorjeni sunt convinşi de faptul că întâlnirea din week-end de la Rânca, a ministrului Traian Igaş cu prefecţii din mai multe judeţe, face parte din strategia de campanie electorală pe care a cerut-o înainte de termen şi a oficializat-o la Suceava, Elena Udrea.

Prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, a declarat că: “prefecţii au statut special şi nu trebuie să facă parte dintr-o formaţiune politică şi ar fi trebuit să uite că au venit din rândurile membrilor PD-L, iar participarea politică a acestora de la Rânca arată modul nefiresc în care îşi pune în practică PD-L-ul strategia de campanie electorală, încă de pe acum. Iată cum se adevereşte faptul că noi, cei de la PRM, am avut dreptate când am spus, în conferinţele de presă anterioare, că cei din PD-L conştientizează că şi-au pierdut credibilitatea şi în curând nu vor mai fi la guvernare. Ei încearcă să găsească soluţii pentru a securiza persoanele puse de ei în funcţii importante. Nu avem nimic personal cu prefectul Liviu Andrei, dar ei, în loc să discute problemele reale cu care se confruntă românii, implicit gorjenii, au avut o întâlnire de culoare portocalie, ce nu a avut nimic comun cu problemele administraţiei publice”.

De partea poliţiştilor

Liderul PRM Gorj a mai precizat că: “suntem de acord şi chiar solidari cu poliţia care a protestat faţă de măsurile aberante ale guvernului, atâta timp cât aceştia au dreptul de a adera la o structură sindicală, iar discuţia ministrului de Interne, purtată de la Rânca, arată modul preconceput de a-i acuza şi eticheta ca fiind vinovaţi pe cei din poliţie, înainte de o analiză oficială. Ministrului Traian Igaş a fost trimis la Gorj să-şi încurajeze subalternii să lupte cu toţi cei care nu sunt de acord cu măsurile lor de înfometare, inclusiv să lupte cu presa, amintind aici despre Antena3 şi Realitatea TV”, a conchis Gheorghe Bucălăete. În replică, prefectul de Gorj, Liviu Andrei, l-a contrazis public pe Gheorghe Bucălăete menţionând că întâlnirea la Rânca a fost foarte importantă pentru judeţ şi că se va materializa în proiecte de dezvoltare ce ţin de turismul gorjean. Acesta a menţionat că speră să aducă în Gorj şi alţi miniştri.

A.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here