PRM Gorj ţine partea Tribunului în scandalul ,,Vadim contra OTRM”

272

Picture 032Partidul România Mare este măcinat de un scandal provocat de aripa tânără a partidului. ,,Tribunul” Vadim a rezolvat însă conflictul desfiinţând organizaţia de tineret a partidului, lucru care susţin liderii partidului de la Gorj nu ar afecta deloc filiala din judeţul nostru.

Recent Vadim a şi numit două persoane în fruntea Organizaţiei de Tineret România Mare(OTRM), şi se pregătesc alegeri pentru structura centrală de tineret.

Fostul lider de tineret al PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, în prezent prim-vicepreşedinte al organizaţiei, a făcut public la întâlnirea săptămânală cu presa scandalul apărut în sânul organizaţiei de tineret a PRM. Deşi Bucălăete avea o funcţie de conducere la vârful OTRM, acesta nu a luat însă apărarea colegilor ,,desfiinţaţi” de Vadim ci i-a dat dreptate Tribunului. Bucălăete a menţionat astfel că tinerii care s-au revoltat punând stăpânire pe site-ul Tricolorului nu ar fi avut niciun drept să facă asta, Vadim acţionând în consecinţă.

La Gorj, nicio revoltă

vadim bucalaete gorjChiar dacă nu mai deţine o funcţie în OTRM-ul de la centru, Bucălăete susţine că nu este deloc afectat, mai ales că în organizaţia de tineret de la nivelul judeţului Gorj nu sunt niciun fel de probleme de tipul celor apărute la nivel de capitală. Iar semn că la centru lucrurile au intrat în normal, Vadim a desemnat deja doi tineri, pe Cristian Neculai şi pe Ştefania Banea, să aibă grijă de noua OTRM. Ştefania Banea a fost de altfel lidera mişcării studenţeşti a PRM-ului, fiind considerată de conducerea partidului drept o tânără de perspectivă ce a fost tot timpul în preajma formaţiunii politice fiind o participantă activă la toate acţiunile PRM. Noua conducerea a OTRM va purta discuţii cu fiecare filială de tineret din ţară, unde este cazul se vor organiza alegeri interne, asta până la alegerea statutară a structurilor de tineret de la centru.

A.Stoica

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here