PRM Gorj, la baioneta voturilor cu partidul lui Băsescu

407

La alegerile europarlamentare, în Gorj, printre partidele care au primit votul gorjenilor ca să intre în Parlamentul European se află şi Partidul România Mare, care a înregistrat aproape acelaşi procent ca partidul Elenei Udrea din judeţ, PMP-ul având un scor de 5,23%. Chiar dacă la nivel naţional nu s-a reuşit intrarea în Parlamentul European, pentru filiala de la Gorj este un scor meritoriu cel 5,10% luat pe baza a 5402 voturi, fiind dovada că Vadim Tudor are încă susţinători la nivelul judeţului.
“S-a muncit pentru acest rezultat. Le mulţumesc gorjenilor pentru votul dat PRM-ului şi, nu în ultimul rând, celor care au făcut parte din echipa noastră. Pe această echipă mă pot baza oricând.
Cu voturile de acum am fi intrat şi în Consiliul Judeţean şi în Consiliul Municipal Târgu Jiu. De asemenea, în urma scorului obţinut, am fi avut reprezentare în marea majoritate a consiliilor orăşeneşti şi comunale. Noi nu am acţionat precum alte formaţiuni politice care au obligat sau corupt electoratul să li se alăture. Cei ce ne-au votat în Gorj au înţeles că România are nevoie de PRM si de Vadim”, a declarat preşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete.
“Sunt localităţi în Gorj în care am depăşit 15 %, iar în mai multe secţii de votare ne-am clasat pe locul al doilea după PSD. Ne vom continua activitatea politică pentru şi spre binele cetăţenilor, şi sperăm ca pe viitor tot mai mulţi vor înţelege mesajele noastre, vor înţelege că noi am apărat, întotdeauna, Interesul Naţional, cu orice risc”, a mai menţionat preşedintele PRM Gorj.
PRM a fost pe locul secund sau depăşind 15% în secţii sau în localităţi din Dănciuleşti, Peştişani, Cătunele, Bolboşi, Bumbeşti-Piţic şi chiar în Târgu-Jiu. În oraşe, PRM-ul a scos de altfel un scor surprinzător, arătând că echipa de conducere a organizaţiei judeţene este creditată nu numai în mediul rural, cât şi în urban. PRM Gorj a scos cel mai mare scor pe ţară pentru Vadim.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here