PRM Gorj are vice şi la Bolboşi

315

Filiala Gorj a Partidului România Mare a reuşit, în cursul zilei de ieri, să obţină încă un post de viceprimar la nivelul judeţului, asta după vicele avut la Băleşti. Astfel, în urma şedinţei de Consiliu Local de miercuri din comuna Bolboşi, a fost ales viceprimar Gheorghe Ştioclei, consilier local PRM, fost candidat la fotoliul de primar al acestei comune.

Ştioclei a avut în lupta pentru scaunul de viceprimar trei contracandidaţi de la USL respectiv PPDD, dar a reuşit să obţină voturile necesare pentru câştigarea funcţiei. Este vorba despre 6 voturi din 11, voturi care i-au asigurat însă funcţia. Ştioclei este singurul consilier al PRM în Consiliul Local Bolboşi. Munca sa nu va fi una uşoară, mai ales că instituţia publică din localitate este una cu probleme.

Ungureanu, prima victorie PRM
De la instalarea în funcţia de preşedinte al PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, a mai trecut prin momente de emoţie atunci când un alt consilier local PRM a intrat în lupta pentru câştigarea fotoliului de viceprimar al comunei Băleşti. Şi în comuna Băleşti, PRM a reuşit, imediat după alegeri, să câştige postul de viceprimar, avându-l drept candidat pe Mădălin Ungureanu, un alt tânăr de perspectivă din politica gorjeană. Liderul PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, a confirmat faptul că se poartă discuţii şi în alte localităţi, unde Partidul România Mare intenţionează să obţină şi alţi viceprimari.
A. Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here