PRM Gorj a dedicat 2011 reorganizării şi pregătirii pentru alegerile de anul viitor

325

bucalaetePeremiştii gorjeni au avut un an plin la capitolul realizări, organizaţia reuşind să semneze un protocol cu PSD-ul, a primit vizita preşedintelui Vadim Tudor la Târgu-Jiu, şi şi-a schimbat conducerea. Liderii PRM Gorj susţin însă că 2011 a fost un an destul de dificil, realizările obţinându-se cu eforturi susţinute.

“A fost un an greu atât pentru cetăţenii judeţului cât şi pentru PRM. Am reuşit însă să semnăm un protocol cu PSD-ul, care a avut darul de a ne sprijini reciproc cu cei de la PSD, în Consiliul Judeţean şi în Consiliul Local. Oricum a fost însă un an greu pentru gorjeni, în care a crescut şomajul şi a scăzut nivelul de trai al cetăţenilor acestui judeţ. PRM-ul a avut un an de reorganizare, în care am căutat şi găsit soluţii pentru a ne adapta la situaţia concretă din judeţ. Credem însă că PRM Gorj este capabil să abordeze cu seriozitate atât alegerile locale cât şi cele parlamentare care vor avea loc anul viitor. Nu suntem însă de acord cu comasarea alegerilor, deoarece prin asta s-a şi făcut un pas spre fraudarea alegerilor din 2012”, a declarat Dumitru Dascălu, preşedintele PRM Gorj. În ce priveşte faptul că anul acesta a fost obligat să preia cârma partidului, după demiterea fostului preşedinte, şi că a fost supus la numeroase tensiuni în Consiliul Judeţean, la un moment dat dorindu-se schimbarea majorităţii în acest organism, Dascălu susţine că a trecut cu bine peste aceste încercări având de partea sa colegi foarte buni. “Eu am fost sprijinit de colegi. Am mulţi tineri în jurul meu şi de fiecare dată m-am consultat cu aceştia”, a explicat şeful PRM care este secretul echilibrului de care a dat dovadă în actul de conducere.

Oportuniştii, la distanţă

O părere similară în privinţa celor petrecute în 2011 împărtăşeşte şi prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete. “În ultimul an PRM Gorj a fost ocolit de scandaluri, nu neaparat că nu au post probleme interne, dar conducerea filialei a ştiut să gestioneze situaţiile de criză, faţă de alte formaţiuni politice care se vede ce se întâmplă, nu îşi găsesc echilibru şi o ţin într-un scandal continuu. Se apropie, de asemenea, alegerile şi în fiecare partid politic apar oportuniştii. Noi am ştiut să gestionăm orice situaţie de acest fel iar PRM-ul a fost ocolit de astfel de situaţii care puteau duce la destabilizarea filialei noastre. A fost un an bun pentru noi ca partid, un an greu pentru gorjeni, dar sperăm că o dată cu alegerile parlamentare şi românii vor simţi că se schimbă totul în bine”, a conchis Bucălăete.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here