Privind prin fereastra timpului: vara gestaţiilor!

385

Ne aflăm în mijlocul verii, a unei veri extreme în care zilele toride, când mercurul stă să sară afară din termometru, se ciocnesc brusc cu porţiuni de timp în care pare că marea se prăbuşeşte asupra Pământului, în tornade înfricoşătoare, însoţite de fenomene electrice periculoase, care – fac şi pe cei mai aprigi atei, să-şi amintească de Nepătrunsul Dumnezeirii…

Ne aflăm într-o vară efervescentă prin acţiunile ce se prefigurează pentru viitor în care moriciunea toridă este numai aparentă.
Suntem cetăţeni ai unei ţări aflate într-o mare cumpănă. Asistăm la perioade ofensive şi defensive atât din partea premierului cât şi a preşedintelui, urmate de perioade de falsă acalmie cum se vrea să pară această vară. Dar nu este aşa!
Această vară din punct de vedere politic este o falsă vacanţă în care se pun bazele unor noi idei care să conducă la o coabitare mai liniştită între preşedentie şi premier.
Aceasta e o vară a gestaţiilor intime (şi secrete) a ambelor tabere. Sperăm că poporul român va putea să fructifice “gestaţiile” acestei veri fierbinţi, în favoarea sa.
Gh. Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here