Prinși în trafic cu droguri

1349

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Cei doi motreni au fost depistați în flagrant delict, de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru și Postului de Poliție Cătunele, în timp ce transportau cu un autoturism produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2019 – iunie 2023, inculpații au  comercializat , în mod repetat, substanțe cu efect psihoactiv, consumatorilor de pe raza județelor Gorj și Mehedinți, cu sume cuprinse între 25 și 300 lei.

La data de 27.06.2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj, a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here