Prinşi beţi la volan

178

Doi gorjeni s-au ales cu dosare penale în cursul zilei de 14 iulie, după ce au fost depistaţi în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile din judeţ, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Primul dosar penal a fost întocmit pe numele unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Polovragi, depistat de poliţişti ai Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 Polovragi, având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul orăşenesc Novaci pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În prezent, acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. De asemenea, ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La volan cu o alcoolemie de 0,91 mg/l
Un alt dosar penal a fost întocmit pe numele unui tânăr de 24 de ani, din Ţicleni. Acesta a fost depistat de poliţiştii din localitate în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 Ţicleni, din direcţia Ţicleni în direcţia Târgu- Cărbuneşti, având o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul conducător auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here