Prins la furat de motorină

212

furt motorinaUn angajat al Căilor Ferate Uzinale Turceni a fost prins de poliţiştii din localitate cu 15 litri de motorină asupra sa, cercetările relevând faptul că bărbatul de 49 de ani a sustras combustibilul de pe locomotiva pe care o deservea.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Turceni i-au întocmit acestuia dosar penal pentru furt calificat, în prezent suspectul fiind cercetat în libertate.

În dimineaţa zilei de 18.08.2011, orele 05:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni l-au depistat în zona Complexului Energetic, pe T.D., de 49 ani. Acesta avea asupra lui două recipiente din plastic, de 10 şi respectiv 5 litri, în care se afla combustibil, posibil motorină. Cu ocazia audierii, suspectul le-a relatat poliţiştilor că a sustras acest combustibil de pe o locomotivă ce aparţine Căilor Ferate Uzinale Turceni, pe care o deserveşte. Combustibilul a fost recuperat urmând a fi restituit unităţii prejudiciate. Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, suspectul fiind cercetat în stare de libertate.

R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here