Prins în timp ce înşela o bătrână prin metoda „Accidentul”

1079

Polițiștii locali din Târgu Jiu au prins în flagrant și au imobilizat un bărbat de 28 ani din municipiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prin metoda „Accidentul”.

„La data de 23.09.2021, în jurul orei 01:00, o patrulă de ordine publică a Poliției Locale Târgu Jiu, aflată pe strada Ștefan cel Mare, a observat, în dreptul unui imobil, două persoane: o femeie în vârstă și un tânăr ce purta mască de protecție, a căror prezență la ora, locul și în circumstanțele date, a ridicat semne de întrebare pentru polițiștii locali”, a transmis Poliția Locală Târgu-Jiu.

Tânărul respectiv avea în mână o sumă de bani pe care i-ar fi primit de la femeie și pretindea că dorește să îl ajute pe băiatul acesteia care ar fi fost internat în spital, precizând că în acel moment se afla într-o convorbire telefonică chiar cu medicul acestuia.

Polițiștii locali au observat că acesta vorbea într-adevăr cu o persoană la telefon, doar că pe ecranul telefonului scria „BĂIEȚI DEȘTEPȚI”.

Ulterior, bărbatul a aruncat banii în curtea femeii, văzând că polițiștii locali au înțeles care sunt intențiile acestuia.

Polițiștii locali au procedat, de îndată, la imobilizarea bărbatului, acesta fiind predat organelor de cercetare penală pentru continuarea verificărilor.

Bărbatul i-ar fi solicitat femeii suma de 8.000 lei. La momentul prinderii, acesta reușise să obțină de la victimă suma de 4.050 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here