Prins în flagrant, la furat de biciclete (VIDEO)

187

arestatUn bărbat de 44 de ani, cunoscut de poliţiştii gorjeni datorită „îndeletnicirii” sale de a sustrage bunurile altora, a fost prins în flagrant la furat. Pe numele suspectului, s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Un bărbat de 44 ani, suspectat de comiterea mai multor furturi, a fost prins în flagrant. În baza probatoriului administrat de către poliţişti, sub supravegherea unui procuror, instanţa de judecată a emis pe numele suspectului, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. Astfel, în noaptea de 16 august, la ora 00:40, o patrulă mixtă formată din poliţişti ai Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj, au depistat un bărbat de 44 ani, din comuna Runcu, în timp conducea pe strada Aleea Gării Şuşiţa, din municipiu, un moped cu care transporta o bicicletă.

{youtube}RS5DfK7e9cU{/youtube}

Bărbatul, “un cunoscut” al poliţiştilor, nu a putut să justifice provenienţa bicicletei şi a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu. Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a sustras respectiva bicicletă de pe strada Barajelor din municipiul Târgu-Jiu şi intenţiona să o transporte la domiciliu. Nu era prima bicicletă sustrasă, suspectul fiind depistat de oamenii legii în timp ce efectua cel de-al doilea “transport”.

În arest pentru 29 de zile

„Poliţiştii au constatat că bărbatul de 44 de ani, a sustras cele două biciclete de pe strada Barajelor, părţile vătămate, doi târgujieni, lăsându-le lângă un stâlp de iluminat, asigurate cu câte un cablu prevăzut cu sistem de închidere. Cele două biciclete au fost restituite părţilor vătămate. Poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore. Tot în cursul zilei de marţi, urmare a probatoriului administrat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, instanţei de judecată. Judecătoria Târgu-Jiu a emis pe numele bărbatului, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Gorj, Daniel Tică. Poliţiştii l-au introdus pe suspect în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj şi continuă investigaţiile pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here