Prins cu peste 500 pachete de ţigări de contrabandă (VIDEO)

192

contrabanda cu tigariAdministratorul unei firme este cercetat de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, pentru infracţiunea de contrabandă. Poliţiştii au indisponibilizat de la suspect, 740 de pachete de ţigări, din care 500 susceptibile au provenit din contrabandă.

În după-amiaza zilei de vineri, 12 august, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au efectuat un control la o firmă din comuna Săuleşti, administrată de către un bărbat de 64 ani. Pe parcursul controlului, poliţiştii au constatat că bărbatul deţinea în vederea comercializării 500 pachete de ţigări, ce aveau aplicate banderole de marcaj de provenienţă Serbia şi 240 pachete de ţigări, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă.

{youtube}mKAzf7IFN34{/youtube}

Poliţiştii au indisponibilizat întreaga cantitate de ţigări deţinută ilegal şi au întocmit pe numele suspectului dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de legea privind Codul Vamal al României. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului, iar la finalizarea anchetei, dosarul penal va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propuneri legale.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here