,,Prin joc şi joacă pe tărâmul copilăriei” – Simpozion şi Concurs Local

456

În cadrul Proiectului Educaţional ,,Ne jucăm, învăţăm şi creştem împreună”, realizat de Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.8 Tg-Jiu în parteneriat cu Complexul de Servicii Alternative la Protecţia Rezidenţială Tg-Jiu, în perioada 6-9 iunie 2017, s-a desfăşurat la nivel local, în cadrul unităţii de învăţământ, Simpozionul şi Concursul ,,Prin joc şi joacă pe tărâmul copilăriei”, organizat de prof. Văgăună Anca-Lidia, inspector școlar pentru învăţământul preprimar, prof. Ionescu Sina, director al Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 8 Tg-Jiu, prof. Rusu Afronia-Gabriela şi prof. Popescu Daniela, cadre didactice în unitatea de învăţământ.
Scopul acţiunii a fost acela de a aduce împreună copii din medii sociale defavorizate, cu nevoi speciale sau alte dizabilităţi, cadre didactice care lucrează cu aceştia, dar şi antrenarea şi încurajarea copiilor ce provin din medii propice dezvoltării fizice şi psihice armonioase în activităţi de voluntariat care promovează toleranţa, înţelegerea şi empatia cu ceilalţi.
În cadrul acţiunii s-au realizat şi prezentat materiale ce vizează acest subiect şi s-a organizat o expoziţie-concurs cu lucrările micilor participanţi din care reies creativitatea, imaginaţia, bucuria de a fi copil şi de a o împărtăşi cu ceilalţi.
Prof. Rusu Gabriela
Prof. Popescu Daniela

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here