Primul Târg de Nunţi de la Târgu-Jiu s-a desfăşurat în week-end

310

Un eveniment în premieră a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, la nivelul municipiului nostru. Este vorba despre prima ediţie a Târgului de Nunţi, care s-a desfăşurat la un restaurant din centrul oraşului. Fiind o ediţie de debut, prezenţa nu a fost foarte mare, dar începutul este promiţător.

targ_nunti2După ce, în urmă cu o săptămână a organizat primul Festival Apicol de la Târgu-Jiu, Constantin Bodescu a iniţiat un nou eveniment, care este tot o premieră pentru municipiul nostru: Târgul de Nunţi. Evenimentul a debutat vineri şi s-a derulat pe parcursul a trei zile. „Prezenţa nu este chiar aşa cum ne-am fi dorit, cu toate că noi am vorbit din timp targ_nunti3cu toţi cei care activează în acest domeniu. Ne-ar fi plăcut să avem la Târg şi agenţii de turism care să vină cu oferte pentru luna de miere; ne-ar fi plăcut, de asemenea, să avem mai multe firme cu rochii de mireasă. Noi am invitat pe toată lumea. Pentru că suntem la prima ediţie, putem spune că începutul este promiţător şi ne bucurăm că s-a spart gheaţa. Cu siguranţa anul viitor lucrurile vor sta altfel”, a declarat Constantin Bodescu, organizatorul Târgului de Nunţi de la Târgu-Jiu.

Ofertă completă pentru viitorii miri
În pofida faptului că numărul expozanţilor nu a fost foarte mare, totuşi, viitorii miri au găsit la Târgul de Nunţi de la rochii de mireasă până la artificii, fotografi, restaurante, bijuterii şi chiar solişti de muzică populară. Cu această targ_nunti4ocazie a fost prezentat, în premieră, un restaurant nou, la care sunt disponibile zile libere  pentru organizarea de nunţi, botezuri şi alte tipuri de petreceri, în cursul acestui an. Acesta este situat lângă târgul de gross de la marginea oraşului. Katy Events vine cu oferte tentante pentru gorjeni, fiind o locaţie deosebită, ce poate găzdui evenimente cu până la patru sute de participanţi.
targ_nunti5Nu au lipsit de la Târgul de Nunţi nici ofertele promoţionale, cam toţi expozanţii venind pregătiţi cu diverse oferte pentru vizitatorii interesaţi de serviciile lor.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here