Primul succes al Gilortului în actualul sezon! Echipa lui Mititelu, egal la Târgu-Jiu

3337

Gilortul Târgu Cărbuneşti a trebuit să aştepte 11 runde pentru a bifa prima victorie în Liga 3. Echipa condusă de Mario Găman a trecut ,,italieneşte” de Ghiroda și Giarmata Vii, scor 1-0. Singura reuşită a confruntării a venit în partea secundă şi i-a aparţinut lui Marius Ion. Deşi oaspeţii au început mai bine partida, ocaziile mari au fost tot de partea gorjenilor şi în prima repriză. Portarul Gakos s-a evidenţiat în două rânduri înainte de intrarea la cabine, când a boxat cu dificultate şutul lui Cîrstoiu (42’) și a scos de sub transversală (44’) lobul lui Oprișa. Cea mai mare oportunitate a bănăţenilor s-a consumat tot în actul secund, dar mingea a lovit transversala. A fost semnalul trezirii pentru amfitrioni, Marius Ion marcând golul ,,izbăvitor” după o acţiune superbă purtată în banda stângă. În ciuda succesului, băieţii lui Mario Găman au rămas pe ultimul loc, dar au acum 5 puncte.

Gilortul Târgu Cărbunești – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 1-0 (0-0)
Stadion: „Cristinel Răducan”.
Spectatori: 120.
Au arbitrat: Ioan Boldea (Ciuguzel, Alba) – Adrian-Răzvan Drăgan (Sibiu) și Maria-Mădălina Mihai (Ştefăneşti, Vâlcea).
Observatori FRF: Marian Ezaru și Adrian Mirea (ambii din Craiova).
Gilortul: Jianu – Buzurin (46’ Almăjanu), Dolcescu, Avrămescu (cpt.), M. Paștiu – Cîrstoiu – Bubuioc, Oprișa, Codin (84’ Sorea), Gîlceavă – Ion (88’ Cocioabă). Rezerve neutilizate: A. Paștiu, Ancuța, Pociovălișteanu. Antrenori: Mario Găman și Boby Staicu.
Ghiroda: Gakos – Semeniuc, Bocșan, Gota, Sabău – Herci, Poparadu (82’ Jichici), Bâte (55’ Șofran), Budur – Mancaș (cpt.), Silaghi (70’ Țugui). Rezerve neutilizate: Barbu, Jovanic, Pițuc, Andreca. Antrenor: Octavian Benga.

FCU a debutat pe Municipal
În aceeaşi serie, echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, a remizat cu Progresul Pecica (0-0). A fost primul meci al formaţiei lui Eugen Trică pe stadionul din Târgu-Jiu, la care au asistat aproape 2.000 de spectatori. Chiar dacă a reuşit doar un rezultat de egalitate, liderul din C4 are un avans consistent în campionat şi rămâne principala favorită la promovare. Rezultatul nu i-a picat foarte bine preşedintelui trupei din Dolj, Marcel Puşcaş, care a spus că unii jucători nu sunt conştienţi de sacrificiile pe care le face clubul.
,,Din păcate, așa se întâmplă când ai de toate, când joci în nocturnă în Liga a treia, sau când crezi tu că numele echipei și brandul sau panourile publicitare de pe margine îți câștigă meciurile. În prima repriză cu Pecica zici că nici nu am ajuns la stadion, iar când ne-am trezit în partea a doua a disputei am ratat destul de mult, mingea nu a vrut să intre în poartă”, a spus oficialul oltenilor.

Liga 3 / Etapa 11
Vineri, 01 Noiembrie
Şoimii Lipova – Viitorul Dăeşti 4-0
Sâmbătă, 02 Noiembrie
Naţional Sebiş – ACS Poli Timişoara 5-1
Gilortul Târgu Cărbuneşti – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 1-0
ACSO Filiaşi – CSC Dumbrăviţa 2-4
Flacăra Horezu – Fortuna Becicherecu Mic 0-2
CS Hunedoara – Crişul Chişineu Criş 1-2
Gloria Lunca Teuz Cermei – LPS Cetate Deva 1-3
U Craiova 1948 SA – Progresul Pecica 0-0
Clasament Liga 3 Seria 4
1.U Craiova 1948 SA 29
2.Crişul Chişineu Criş 20
3.CSC Dumbrăviţa 19
4.Progresul Pecica 19
5.Fortuna Becicherecu Mic 18
6.Flacăra Horezu 17
7.CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 16
8.Şoimii Lipova 16
9.CS Hunedoara 15
10.Viitorul Dăeşti 15
11.Naţional Sebiş 14
12.Gloria Lunca Teuz Cermei 11
13.LPS Cetate Deva 11
14.ACSO Filiaşi 11
15.ACS Poli Timişoara 7
16.Gilortul Târgu Cărbuneşti 5
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here