Primul solar, construit în mod gratuit, va ajunge la o familie cu șapte copii din comuna Câlnic

4784

Primele cinci solarii, din cele 100 pe care le va construi PUSL Gorj pentru a le oferi gratuit familiilor care nu au posibilități financiare, sunt aproape gata. Primul solar va ajunge la o familie cu șapte copii.
,,Proiectul “Renașterea Agricolă a Satului Gorjan” a demarat la Câlnic, și s-a început deja construirea primelor solarii din cele 100 pe care ne-am propus să le realizăm în județul Gorj. Alături de echipa PUSL Gorj va veni în sprijin financiar cu o contribuție semnificativă și doamna europarlamentar Maria Grapini.
Felicitări tuturor colegilor și, în mod special, domnului consilier Pupazan Daniel, care s-au implicat cu foarte mare abnegație și devotament în demararea acestui proiect important. Din păcate, primim tot felul de solicitări din partea oamenilor care nu se pot plânge de situația lor materială și financiară.
Este supărător să primim astfel de cereri și rugăm aceste persoane, pe această cale, să înțeleagă că este un proiect pentru sprijinirea familiilor nevoiașe. Astfel, primul solar construit în mod gratuit este pentru o familie cu șapte copii din comuna Câlnic”, a declarat Dumitru Miroiu, liderul PUSL Gorj.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here