Primul gorjean care s-a vaccinat împotriva Covid-19

944

Cristina Hoară, medic rezident la Spitalul Clinic de Boli infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş“ din Bucureşti, este prima persoană din Gorj, care s-a vaccinat împotriva Covid-19.
„Ca și vaccinul gripal pe care l-am făcut acum vreo două luni. Mă aștept să nu pot să dorm pe o parte vreo 2 zile, dar am încredere în vaccin și e primul semn de normalitate și sper să ajungem către normal în decursul anului viitor, dar pentru asta avem nevoie să se vaccineze cât mai multă lume.”, a declarat Cristina Hoară pentru Pro Tv.Cristina a explicat într-o postare pe facebook ce a simțit la câteva ore de la imunizare.,,După aproape 8 ore de la vaccinare, pot spune că am doar o ușoară durere locală de la ăla micu, știți voi, microcipu’.Și 5Geul are viteză bunicică… la mine pe telefon. Mulțumim, Bill Gates!Mergeți la vaccinare mai abitir decât la votare și poate scăpăm de pandemie. Acu’, cât e gratis.
#Comirnat”, a fost mesajul postat de Cristina și pe pagina sa de socializare.Tânăra din Bumbești-Jiu a fost infectată cu noul tip de coronavirus și a stat, în luna iulie, 12 zile internată în spital.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here