Primul amical pentru baschetbaliști

554

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu a pierdut prima partidă de verificare din această toamnă. Gorjenii au fost învinși, duminică, la Pitești, de BC Argeș, scor 87-63 (25-13, 13-18, 25-22, 24-10). Cei mai buni marcatori ai formației noastre au fost Dylan Frye, cu 23 de puncte, și Shamiel Stevenson, cu 14 puncte. Din nefericire pentru gorjeni, echipa cu care urmau să joace finala mică a Memorialului ,,Gheorghe Ziguli”, Steaua București, s-a retras după prima zi a competiției. Bucureștenii au anunțat că au mai multe accidentări după înfrângerea cu SCM Craiova (72-51), astfel că finala mică a turneului nu va mai avea loc. ,,A fost un prim meci care ne oferă câteva informații despre momentul în care ne aflăm la nivel de pregătire. Am avut 30 de minute de baschet bun și ultimele 10 minute unde nu ne-am regăsit mai deloc, nici ofensiv, nici defensiv. Încă suntem în căutare de repere ca și colectiv, ca şi echipă, dar pentru aceasta sunt aceste meciuri amicale. Din păcate, Steaua a anunțat că renunță la participarea la acest turneu din motive medicale, având 7 jucători ce acuză diferite accidentări astfel că rămânem doar cu un singur meci la acest turneu. Vom continua pregătirea, iar săptămâna viitoare urmează alte două partide de verificare, cele cu CSM Galaţi”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu pentru site-ul oficial al clubului.
CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan 5p, Alexandru Berca, Porter Troupe(c) 9p, Shamiel Stevenson 14p, Dylan Frye 23p, Răzvan Pavel, Bogdan Penciu, Andrei Gheorghe 2p, Camil Berculescu, Andriy Agafonov 2p, Tyler Creammer 6p, Octavian Ilie 2p. Antrenor principal: Claudiu Alionescu. Antrenor secund: Alexandru Gliga.
Următoarele partide de verificare ale gorjenilor vor avea loc în propria sală, cu CSM Galați. Meciurile sunt programate pe 16 și 17 septembrie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here